Groeien met Paarse Koeien

Groeien_Met_Paarse_Koeien_SalesSalsa

Groeien Met Paarse Koeien, ofwel meer omzet uit bestaande en nieuwe klanten halen? Dat kan! Daarvoor geld maar 1 regeltje, namelijk de wil om te veranderen zodat klanten u buitengewoon goed en bijzonder gaan vinden. Dat is alles! Heeft u die ambitie ook om een Paarse Koe te zijn,  ontwikkel dan de verkoopideeën, verkoopstrategie en gebruik de  verkoopinstrumenten en de verkoopmethoden waarmee u en uw verkopers aanzienlijk betere verkoopresultaten halen. In het programma

Groeien Met Paarse Koeien verbetert uw omzet door:

♦ gemiddeld maar liefst 120 ideeën die leiden tot nieuwe omzetstromen met Paarse  Koe Marketing en Sales;

♦ formuleren van uw marketingboodschap zodat u echt concurrerend bent in communicatie, presentatie, prestatie en sales;

♦ uw verkopers te voorzien van de opbouw en structuur van het winnende verkoopproces.

♦ feitelijk concreet “Time To Market” stappenplan  naar nieuwe omzet.

Deze aanpak is efficiënt en bewezen effectief voor onze klanten in de diverse technische sectoren waaronder de metaalindustrie, de kunststofindustrie, de agritechniek, de bouwtoelevering en de ICT. De reden dat klanten hierover zo enthousiast zijn is de snelheid waarmee het commerciële verbeteringsproces gaat en de resultaten die zij hiermee halen. Groeien Met Paarse Koeien creëert nieuwe mogelijkheden, nieuwe inzichten, nieuwe verdienmodellen,  nieuwe communicatiemiddelen, nieuwe verkoopkansen om meer omzet te halen uit nieuwe en bestaande klanten. SalesSala vindt dat verkopen weer leuk moet zijn voor de verkoper. Verkopen is een vak dat er toe doet. Daarom is ontwikkeling daarin voor verkopers zo belangrijk voor de motivatie en dus het resultaat.

Laat u informeren hoe effectief dit programma is voor uw bedrijf, vul dan hieronder uw gegevens in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk.

Bel mij terug

Ja, neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Dit zijn mijn gegevens:

Samenwerken met SalesSalsa?

Maak een afspraak!
© 2022 SalesSalsa. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Privacy